Ons koor De Amstel River Singers is bij SponsorKliks geregistreerd als sponsordoel. Webwinkels betalen een commissie aan een opgegeven sponsordoel voor elke bestelling die via een winkel in het winkelaanbod van de website van SponsorKliks wordt gedaan. SponsorKliks stort 75% van deze commissie op de bankrekening van het opgegeven sponsordoel! Ook veel restaurants zijn aangesloten bij Sponsorkliks, dus ook wanneer je via SponsorKliks online je restaurantreservering regelt, ontvangen wij geld in onze clubkas. En ga je binnenkort toevallig je vakantie boeken via Booking.com? Als je inlogt via Sponsorkliks en de Amstel River Singers opgeeft als sponsordoel, dan ontvangen wij 4% van de boeking van Booking.com.

Dus voor hetzelfde geld bestel je via SponsorKliks bij je favoriete webwinkel en sponsor je ook nog je favoriete vereniging!

Bestel nu uw Sinterklaascadeautjes!

In de Sintshop van Bol.com vindt u heel gemakkelijk cadeautjes, want u kunt selecteren op prijs, leeftijd en geslacht.


Gratis verzending vanaf € 20 en gratis retourneren


Als u via boven- of onderstaande link van Sponsorkliks iets koopt bij bol.com, dan ontvangt Amstel River Singers commissie. In de link is ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. 

 

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van Amstel River Singers.