4 november 2014

Lekker bezig

Inmiddels hebben alle nieuwe leden een plekje op de risers gekregen voelen de meeste dames zich al opgenomen in de groep. Na wat strubbelingen met het installeren van het computerprogramma Note Worthy, zijn zij nu hard aan het werk om het show-repertoire in te studeren. Ze staan natuurlijk te trappelen van ongeduld om te kunnen meezingen met de rest van het koor.

De conventiesongs zitten er al best goed in. Vanaf nu moeten we schaven en vormgeven. Gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen. Jack Pinto komt ons 15 november coachen en in januari hebben we een werkweekend met op zaterdag coach Rob van der Meule! Twee topcoaches die ons samen met Lenhard hopelijk naar een hoger level zullen brengen.

Voor het werkweekend staat nog iets spannends op het programma: scratch kwartetten! De aanmeldingen hiervoor druppelden voorzichtig binnen, toch best eng om als koorlid ineens alleen verantwoordelijk te zijn voor je partij. Een flink aantal dames is toch over de drempel gestapt en heeft zich opgegeven. Waarschijnlijk kunnen er vijf of zes kwartetten worden gevormd!

Het optreden in zorgcentrum Klaasje Zevenster was een groot succes. Check de foto's! We zongen daar nog in de oude formatie omdat de nieuwe leden natuurlijk nog niet zo ver zijn om alles mee te zingen. Als dank kregen we allemaal een flesje wijn en werd iedereen in de kleedkamer nog eens persoonlijk bedankt door een ontroerde bewoner. Fijn gevoel gaf dat.

  

wie is online

We hebben 4 gasten en geen leden online

Inloggen

wij zijn aangesloten bij Sponsorkliks